avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident masina

buna ziua! dupa ce firma de asigurari ma dat in judecata si a castigat procesul sa imi traga 1/3 din salar procesul este definitiv? daca am ceva pe numele meu ma poate ataca in instata din nou firma de asigurari sa imi ia bunul prin executor judecatoresc dupa ce sa definitizat procesul? va multumesc
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 16:23, 22 Februarie 2014
deocamdata o sa va execute asa, insa doar cu incuviintarea instantei printr-o cerere de executare silita depusa la executor asiguratorul se poate indrepta si asupra altor bunuri pana la echivalarea debitului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata de firma de asigurari auto nutzu3032 nutzu3032 buna ziua!am facut un accident cu masina sefului meu. Seful meu si-a retras plangerea de distrugere impotriva mea dar problema este ca firma de asigurari vrea ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu pentru datornici intretinere kartys kartys Buna seara. Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva. Asociatia de proprietari din blocul meu a dat in judecata un rau platnic in anul 2014 pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca in instanta? mdcc mdcc cum pot ataca o hotarare data de o judecatorie pentru incuviintare silita,deoarece a fost ceruta incuviintarea executarii silite la o alta judecatorie fata de ... (vezi toată discuția)