buna ziua!am facut un accident cu masina sefului meu. Seful meu si-a retras plangerea de distrugere impotriva mea dar problema este ca firma de asigurari vrea sa ma dea in judecata pentru recuperarea prejudiciului de injur de 4000 euro!eu nu am de unde sa platesc aceasta suma !ce se poate intampla cu mine daca ma da in judecata?pot sa ajung dupa gratii?nu am nimic pe numele meu ca sa ma execute silit. va multumesc astept raspuns
Societatea de asigurari nu se poate indrepta impotriva unui conducator auto vinovat de producerea unui accident decat in cazul in care acesta se afla sub influenta alcoolului la momentul producerii accidentului.
De ce a depus seful plangere ptr distrugere? Nu avea politia de asigurare?
eu eram in timpul serviciului am consumat si alcool,am facut accidentul in interiorul societati unde lucram deci nu era pe drumul public! iar seful a avut polita de asigurare cred ca a facut plangerea de distrugere la politie din cauza ca eram in timpul serviciului , dar si-a retras plangerea! iar firma de asigurari vrea sa ma dea in judecata pentru recuperea daunelor. va multumesc
Firma de asigurari nu va poate da in judecata decat in cazul in care masina va fi reparata pe asigurarea RCA sau CASCO.
De ajuns dupa gratii nu veti ajunge.
Daca veti gasit vinovat cel mai probabil veti fi obligat la plata despagubirilor si vi se va retine 1/3 din salariu pana la acoperirea prejudiciului.
Se pune intrebarea cum ati ajuns in pozitia de a conduce masina sefului in timp ce va aflati sub influenta alcoolului.
V-a dat masina sa o conduceti fiind in cunostinta de cauza ca erati baut?
masina avea casco,eu lucram ca agent paza la o companie si a lasat masina in curtea companiei, am comsumat impreuna cu un coleg ceva alcool si m-am gandit sa fac o tura cu masina,am pierdut controlu si am intrat intrun parapet! va multumesc frumos de raspunsuri sa stiti ca m-ati mai linistit putin :)
buna ziua! dupa ce firma de asigurari ma dat in judecata si a castigat procesul sa imi traga 1/3 din salar procesul este definitiv? daca am ceva pe numele meu ma poate ataca in instata din nou firma de asigurari sa imi ia bunul prin executor judecatoresc dupa ce sa definitizat procesul? va multumesc