buna ziua ,sunt cercetat penal distrugere unei masini daca ma inteleg cu proprietaru masinei sa platesc suma esalonat cum trebuie sa procedez?printrun contract notarial ? si cand dau suma de bani sa fie de fata politistu care se ocupa de caz? va multumesc
Buna ziua,
Retragerea plangerii penale duce la inlaturarea raspunderea penala.
Banii puteti sa-i dati in fata politistului in momentul cand semneaza cererea de retragere a plangerii penale.
av. Gabriel Klein KIritescu
am conduso eu pe proprietate privata eram si sub influenta alcoolului si nici nu am carnet!eram agent de paza la o firma si masina firmei am conduso! dar masina a avut casco deci asigurarea face masina de ce imi mai cere firma sa platesc pagubele? nu trebuia asigurarea?
In ipoteza descrisa de dumneavoastra, chiar daca va intelegeti cu firma, tot veti avea dosar penal. Insa va da bine la individualizarea pedepsei.
In ceea ce priveste prejudiciul, din cate cunosc eu, firma ar trebui sa va ceara doar diferenta dintre paguba reala si cat a platit asigurarea. Insa asiguratorul se va indrepta impotriva dumnevoastra pentru recuperarea prejudiciului platit prin asigurare. Cu alte cuvinte, sunteti bun de plata. Ma gandesc insa ca daca firma va cere suma integrala e posibil fie sa nu aiba de fapt asigurare, fie polita sa aiba niste clauze de excludere din cauza carora asiguratorul sa nu despagubeasca societatea.
dosarul este inca la politie si m-a sfatuit politistul care se ocupa de dosar sa ma inteleg cu angajatorul!azi voi merge sa vorbesc cu ei daca accepta sa le dau bani esalonat!chiar daca platesc pagubele si isi retrage plangerea tot o sa am cazier? va multumesc de raspuns
Mașină distrusă
oandrei43
Salut,recent un tip mi-a spart 3 geamuri de la masină,luneta și un geam mai mic plus 3 portiere care sunt îndoite si câteva zgârieturi,,tipul era sub ... (vezi toată discuția)