avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Distrugerea prin incendiere art 245 (4)
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Distrugerea prin incendiere art 245 (4)

Se poate retrage o plângere penală încadrată la art 254(4)?
Mi-a fost incendiata cabana, iar persoana a fost prinsă pe baza mai multor probe și aceasta dorește sa îmi plătească prejudiciul produs (acesta și-a recunoscut fapta și ca în momentul incendierii era sub influenta băuturilor alcoolice) ... Aproximativ 10000 euro în schimbul retragerii plângerii penale.
In cazul unui proces civil pt recuperarea prejudiciului persoana în cauza nu are nimic pe numele său, doar pe numele mamei sale și nu știu dacă se poate recupera prejudiciul de la mama sa, sau doar de la persoana care a produs prejudiciul.
Cum se poate proceda un aceasta cauză?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate retrage plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala distrugere nutzu3032 nutzu3032 buna ziua ,sunt cercetat penal distrugere unei masini daca ma inteleg cu proprietaru masinei sa platesc suma esalonat cum trebuie sa procedez?printrun contract ... (vezi toată discuția)
Delapidare miahelateodorescu83 miahelateodorescu83 buna ziua! o intrebare am si eu va rog se poate retrage plangerea de delapidare chiar daca a fost facut in luna august 2009?dosarul inca nu a ajuns la parchet. ... (vezi toată discuția)