buna ziua! o intrebare am si eu va rog se poate retrage plangerea de delapidare chiar daca a fost facut in luna august 2009?dosarul inca nu a ajuns la parchet. va multumesc
Astfel cum arata si d-na consilier,in cazul infractiunii de delapidare,despre care faceti vorbire,nu exista posibilitatea retragerii plangerii,urmarirea penala desfasurandu-se din oficiu in continuare,chiar daca o o eventuala persoana care s-ar fi plans impotriva dvs.pe acest aspect si-ar retrage plangerea.
Urmarirea penala va continua pana la stabilirea cu exactitate a unei eventuale fapte , a circumstantelor in care aceasta s-a produs si a unor eventuale culpabilitati.
Cel mai indicat ar fi sa apelati la serviciile de specialitate a unui avocat pentru a va consilia si a va face apararile in fata organelor abilitate
Retragerea plangerii p o a t e avea efect in ce priveste individualizarea pedepsei daca se va ajunge pe instanta, sau daca nu se va ajunge cu siguranta va fi avuta in vedere de parchet in cursul urmaririi penale.
in cazul in care prejudiciul (5000 lei) a fost recuperat integral, este posibil ca persoana respectiva sa scape de inchisoare? adica sa primeasca ceva cu suspendare?
Delapidare
packardbell
Problema sta in felul urmator :
In aceasta iarna am scos bani din contul unei persoane cu buletinul ei . momentan nu stiu care sunt acuzatiile pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)