avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma import export
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma import export

buna ziua as dori sa stiu an ce mod pot deschide o firma de import export srl cu mai multe activitati de desfasurare din care comert de materiale lemnoase ,geamuri etc antre romania si italia si alte produse din italia ce se pot vinde an romania cum ar fi utilaje pt constructi uzate etc si mai ales daca firma respectiva odata deschisa poate avea mai multi asociati si daca ati da dreptul la munca an italia cu personalul angajat an tara si pt cat timp si care sant taxele de plata an tara si daca trebuie sa platesti ceva si an italia pe timpul cat desfasori activitatea pe terenul italiei.

Alte discuții în legătură

Sumal ASUL28 ASUL28 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in acest caz cu un sfat O persoana fizica , cetatean roman cu rezidenta in Italia, cumpara de la societate romaneasca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)
Pot duce lemn(busteni) din romania in talia fara societate comerciala? nicola danut nicola danut de ceva vreme totintreb persoane care ar trebui sa stie destul de bine acest lucru.POT DUCE MATERIAL LEMNOS(BUSTENI)DIN ROMANIA IN ITALIA FARA SCIETATE ... (vezi toată discuția)