de ceva vreme totintreb persoane care ar trebui sa stie destul de bine acest lucru.POT DUCE MATERIAL LEMNOS(BUSTENI)DIN ROMANIA IN ITALIA FARA SCIETATE COMERCIALA.la aceasta intrebare primesc mereu 2 raspunsuri:pot duce fara societate comerciala si NU nupot duce fara societate comerciala este o dilema.exista cineva in romania care mi poateda un raspuns sigur?#-o
Pentru produse lemnoase, cu excepţia celor pentru export de masă lemnoasă în stare brută (buşteni) sau prelucrată sumar (lemn brut supus unor operaţiuni mecanice, obţinându-se piese semirotunde, sferturi, stâlpi şi grinzi) va trebuie licenta de export , din cate stiu eu.
Nu puteti exporta lemn ca persoana fizica.
tin sa va multumesc pt raspuns.imi permit sa va intreb.pt a exporta lemnul in italia de ce am nevoe ce trebuie sa fac?este tare ciudat sa ai o sansa sa faci o mica afacere si sa nu stii cum sa o incepi .multumesc din nou
multumesc pt raspunsul tau.cred ca din dilema aceasta nu pot sa ies,fac cum fac si primesc acealeasi raspunsuri.deci.CUM POT PUNE PE PICIAORE ACEASTA AFACERE?
Aplicare og.6/2013
camicami
Buna tuturor,
referitor la impozitul de 0,5% pentru veniturile obtinute din exploatarea forestiera in baza autorizatiei de exploatare,spuneti-mi,va rog,cine ... (vezi toată discuția)