avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... pot duce lemn(busteni) din romania in talia fara ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

pot duce lemn(busteni) din romania in talia fara societate comerciala?

de ceva vreme totintreb persoane care ar trebui sa stie destul de bine acest lucru.POT DUCE MATERIAL LEMNOS(BUSTENI)DIN ROMANIA IN ITALIA FARA SCIETATE COMERCIALA.la aceasta intrebare primesc mereu 2 raspunsuri:pot duce fara societate comerciala si NU nupot duce fara societate comerciala este o dilema.exista cineva in romania care mi poateda un raspuns sigur?#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 20:55, 4 Mai 2009
Pentru produse lemnoase, cu excepţia celor pentru export de masă lemnoasă în stare brută (buşteni) sau prelucrată sumar (lemn brut supus unor operaţiuni mecanice, obţinându-se piese semirotunde, sferturi, stâlpi şi grinzi) va trebuie licenta de export , din cate stiu eu.
Nu puteti exporta lemn ca persoana fizica.

tin sa va multumesc pt raspuns.imi permit sa va intreb.pt a exporta lemnul in italia de ce am nevoe ce trebuie sa fac?este tare ciudat sa ai o sansa sa faci o mica afacere si sa nu stii cum sa o incepi .multumesc din nou
Fie sa aveti o societate comerciala , fie sa deveniti PFA ...
In interiorul UE nu se poate vorbi de export, este o piata comuna.
multumesc pt raspunsul tau.cred ca din dilema aceasta nu pot sa ies,fac cum fac si primesc acealeasi raspunsuri.deci.CUM POT PUNE PE PICIAORE ACEASTA AFACERE?

Alte discuții în legătură

Obligaþia utilizãrii programului sumal Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna seara, O societate comerciala care are cod caen 1623 - Fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii are obligatia utilizarii ... (vezi toată discuția)
Aplicare og.6/2013 camicami camicami Buna tuturor, referitor la impozitul de 0,5% pentru veniturile obtinute din exploatarea forestiera in baza autorizatiei de exploatare,spuneti-mi,va rog,cine ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)