avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Buna

Matusa mea a construit o casa fara sa detina autorizatie de constructie, pe un teren mostenit de mine de la tatal meu,dar pentru care nu este nici titlu de propietate,teoretic are si ia dreptul la o parte din acest teren,dar sunt mai multe terenuri pe care le-a luat tot ea si ca sa ocupe si acest teren a construi o casa.
Eu am facut sesizare la primarie cind lucrarea era la fundatie,dar primarul mi-a raspuns dupa trei luni cand casa este terminata 90% este locuibila
Primarul mi-a raspuns ca a luat masuri de oprirea lucraril chear de adoua zi dupa sesizarea mea ,si un termen de sase luni sa intre in legalitate,dar lucrarile au continuat.
Intrebarie mele sunt
Ce se intampla dupa ce trec cele sase luni?
Cum poate intra in legalitate?
Primarul are voie legal sa-i elbereze autorizatie de construcrie daca eu am facut reclamatie?

I

Cel mai recent răspuns: aiurelul36 , utilizator 22:01, 22 Februarie 2014
Nu se poate elibera Autorizatie de construire pentru un imobil edificat pe un teren cu o situatie juridica neclara!.
In acest moment matusa dv. nu detine acest teren in proprietate(de fapt inteleg ca nu il detine nimeni"cu acte").
Primarul nu poate legal sa elibereze o Autorizatie in aceasta situatie.
Sesizati Inspectoratul Teritorial in Constructii, pentru toate aceste ilegalitati!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2014
doina_manuela, utilizator
am sesizat si IJ in Constructii si mi-au raspuns sa ma adresez presedintelui consiliului judetean ,am trimis un mail la presedintele.consiliului judetean cu aceste probleme dar inca nu am primit raspuns
Nu cred ca mailul rezolva ceva!
Adresa scrisa cu depusa la Registratura cu numar de inregistrare! Sunt obligati sa va raspunda.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de constructie - dupa construire veronicam veronicam cum obtii autorizatie de constructie dupa ce e facuta constructia (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin o casa de vacanta la tara. vecini au profitat ... Luciba Luciba Buna ziua, Detin o casa de vacanta la tara. Vecini au profitat de faptul ca mergem destul de rar acolo si au tot construit diverse anexe (fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
Rog a-mi se raspunde gheorghe alexandru gheorghe alexandru salut,in anul 2008 am primit un teren in suprafata de 500mp,teren concesionat urmand a-mi construi o casa deoarece sint casatorit si stau impreuna cu parintii ... (vezi toată discuția)