avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Acoperire pierde ani precedenti
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Acoperire pierde ani precedenti

Buna seara,am nevoie de un sfat va rog mult,am preluat o societate iar in decembrie 2009 si ianuarie 2010 pierderea a fost acoperita din contul 455.Am citit in 3055 ca nu i corect,ce parere aveti,si cum pot corecta daca nu este corect.Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Inregistrare corecta? loredana.m loredana.m Buna seara, imi poate spune cineva daca este corecta urmatoarea inregistrare contabila: 455=117 117=121? cu aceasta inregistrare as dori sa sting pierderea ... (vezi toată discuția)
Modalitate de repartizare a profitului reportat lory_g lory_g O societate comerciala nu si-a distribuit profitul din anul 2006. Suma totala (conform balanta ianuarie 2010)din contul creditor 117 este de 9 449 ... (vezi toată discuția)
Pierdere BICOS BICOS SE POT INCHIDE CONTURILE 117 CU 455? (vezi toată discuția)