avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... D392, cum completez
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

D392, cum completez

Buna ziua
as vrea parerea dvs in legatura cu cifra de afaceri care se completeaza in 392. se refera doar la tranzactii desfasurate in tara sau si in afara? daca tin cont de tot depasesc 220.000 lei, daca se iau in considerare doar tranzactiile de pe teritoriul tarii nu depasesc. Nu am gasit niciunde baza legala care sa ma lamureasca.
daca am licrari si achizitii intracomunitare le trec in 392 la parteneri inregistrati in scopuri de tva (ei sunt dar nu la noi in tara)!!

Multumesc frumos. :frantic::frantic:
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 20:50, 24 Februarie 2014
Consider ca nu trebuie sa depuneti D 392,cifra de afaceri cuprinde inclusiv veniturile din livrari de bunuri/prestari servicii efectuate in afara tarii. Declaratia 392 se refera atat la cifra de afaceri,care este primordiala ,cat si la livrari de bunuri/prestari servicii in interiorul tarii si achizitii din tara.
Buna seara,

www.avocatnet.ro/content/art...

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii 392a / 392b ileana nico ileana nico Buna ziua, Pentru un PFA inscris in scop de TVA si care livreaza prestari servicii intracomunitare ( incepand din ian.2014). cu facturare lunara in euro, ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392b moldovanvoichita moldovanvoichita PFA cu activitate de prestari servicii pe teritoriul Romaniei in anul 2014 trebuie sa depuna 392B, pina la 25.02.2015? (vezi toată discuția)
Declaratie 392 b CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. Am un PFA , nu sunt platitor de TVA. In anul 2014 nu am avut activitate cifra de afaceri fiind 0. Am inteles ca si in aceste conditii trebuie ... (vezi toată discuția)