avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Membru de partid in alt judet decat cel de domiciliu
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Membru de partid in alt judet decat cel de domiciliu

va rog sa-mi spuneti ;daca doresc sa fiu membru unui partid dintr-o comuna din alt judet in afara de judetul meu de domiciliu daca se poate acest lucru . va multumesc

Alte discuții în legătură

Status membru partid AlexVBS99 AlexVBS99 Buna ziua, in trecut am facut parte dintr-un partid politic, ulterior mi-am retras calitatea de membru printr-o cerere, insa am semnat alta adeziune pentru un ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa atac decizia potrivit careia am fost exclus din partid si am pierdut postul de consilier? alexnegulescu alexnegulescu Buna ziua! tocmai am fost ales consilier intr-o comuna din judetul prahova,am primit foaia de confirmare de la biroul electoral de circumscriptie,iar dupa ... (vezi toată discuția)
Adeziune la un partid! artemisdm artemisdm Buna ziua, As dori sa va rog sa-mi spuneti daca copletarea unei adeziuni la un partid politic, care precizeaza dor faptul ca \"solicit sa adre la partidul ... (vezi toată discuția)