avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Status membru partid
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Status membru partid

Buna ziua, in trecut am facut parte dintr-un partid politic, ulterior mi-am retras calitatea de membru printr-o cerere, insa am semnat alta adeziune pentru un alt partid, doresc sa aflu daca sunt inca membru si eventual daca sunt membru si nu am fost radiat din partid sa solicit retragere. Dar totusi, cum pot afla daca sunt membru al unui partid politic si unde? Am trimis mail catre AEP dar momentan nu am primit raspuns, si un mail catre partidul respectiv insa tot fara raspuns, deci unde pot adresa o cerere sa aflu daca sunt, sau am fost, membru al unui partid. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Adeziune la un partid! artemisdm artemisdm Buna ziua, As dori sa va rog sa-mi spuneti daca copletarea unei adeziuni la un partid politic, care precizeaza dor faptul ca \"solicit sa adre la partidul ... (vezi toată discuția)
Membru partid politic Vasilateanu Vasilateanu Am completat o adeziune la sediul unui partid politic acum 4 ani si de atunci n-am mai calcat pe acolo, nu am carnet de membru si nu am mai facut nimic in ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin intinpinarea se poate trimite prin posta si daca doresc sa aflu daca sa retras recursu pot afla tot prin o scrisoare .deoarece nu ma pot deplasa momentan pina ... (vezi toată discuția)