La parterul blocului exista spatii comerciale detinute de o persoana fizica. De ceva timp, functioneaza intr-unul dintre acestea o casa de pariuri. Odata cu ea, ne-am ales si cu o gasca de romi, care stau toata ziua acolo, fac mizerie la intrarea in bloc, vara stau pana noaptea tarziu si deranjeaza locatarii. Cativa lucreaza la casa respectiva.
Cum am putea obliga proprietarul spatiului sa inchida contractul cu aceasta casa sau unde am putea face o plangere impotriva firmei respective?
Politia a venit cand a fost sunata (nu tot timpul), dar nu se intampla nimic, de multe ori nici nu pleaca din fata blocului. Singura solutie ar fi ca aceasta casa sa nu mai functioneze aici.
Daca politia nu s-a prezentat la sesizari,s-au dupa confirmarea aspectelor nu a dispus sanctiuni,sesizati oficial Inspectoratul Municipal sau Judetean de Politie,referitor la lipsa de fermitate din partea angajatilor sai in constatarea si consemnarea de contraventii
Problema ghena gunoi
StefanF
Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt pasii necesari pentru a demara procedurile legale de daramare a unei ghene de gunoi amplasata la cel mult 1 metru de un ... (vezi toată discuția)