avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

buna seara. As dori sa ma lamurinti in privinta unei vanzari la licitatie a apartamentului luat cu credit bancar neachitat din cauza crizei economice.Cat timp mai putem ramane in acest apartament,banuiesc ca pana la executarea silita. Aceasta executare cand poate avea loc si in ce consta? o seara frumoasa si va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:58, 23 Februarie 2014
Procedura executari silite se demareaza la cererea oficiala a creditorului
Nu exista termen limita pentru executare procedura de executare silita
Chiar daca se parcurg etapele procedurale,exista posibilitatea sa nu se prezinte ofertanti,sau la termenele de licitatie sa nu se adjudece imobilul
Incercati negocierea de angajament de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nellirata nellirata In septembrie 2012 am primit o comunicare de la un birou executor judecatoresc prin care eram somata ca in termen de 1 zi sa achit o suma de bani ce reprezenta ... (vezi toată discuția)
Refuz declarare adjudecatar Ofof Ofof Buna ziua Vin cu o alta situatie care mi sa intamplat astazi:) Lictatie publica de vanzare a unui imobil. Pretul de incepere al licitatiei la acest ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobil Siminoca Siminoca Buna seara, Revin cu o nelamurire referitoare la un credit de nevoi personale fara garantii, si anume: B.E.J.A. x Petent y (firma de ... (vezi toată discuția)