avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil ipotecat,obiect de partaj dupa recasatorire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil ipotecat,obiect de partaj dupa recasatorire?

buna ziua ,as vrea sa stiu daca apartamentul pe care l-am dobandit printrun credit ipotecar,incheiat pe numele meu, impreuna cu sotia din prima casatorie,si pentru care la divort,instanta a consfintit, tranzactia,intelegerea intre noi sotii ,privind impartirea bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei,potrivit invoielii noastre prin care fosta sotie a fost de acord ca aprtamentul sami revina mie in deplina proprietate,practic a renuntat la partea din dreptul ce i se cuvenea,in schimb eu ramanand cu plata ratelor de credit.vreau sa intreb,daca acest apartament ,acum dupa ce mam recasatorit,si am un copil,mai poate constitui la divort ,obiect de partaj?copilul are vreun drept la apartament cat timp eu traiesc?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 16:05, 22 Aprilie 2009
Nu conteaza pe ce nume sunt achitate chitantele decat in mica masura,dupa cum v-am indrumat,instanta le va considera bun comun.Nu uitati ca aveti si un copil!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Partaj calatorul calatorul Buna ziua.Sotia mea a plecat de acasa in chirie impreuna cu fetita(9 ani) in in luna aprilie.Motivul-diferente de caracter si distantare in timp.In iunie a ... (vezi toată discuția)