avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA activitati agricole
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA activitati agricole

buna ziua,
in 2014 se depune declaratia 394B pentru pfa -activitati agricole?
iar referitor la anul 2013 doar pentru luna ianuarie se depune declaratia 200?
multumesc
Cel mai recent răspuns: simo10 , utilizator 11:17, 25 Februarie 2014
Da pentru ambele intrebari puse. D392 b depuneti si la fel, D200 doar pentru ianuarie 2013 caci dupa aceea ati inceput sa platiti pe D221.
multumesc!
veniturile din activitati agricole sunt neimpozabile, dar presupun ca trebuie evidentiate in D329..nu? chiar daca au valoare mare, 30000 lei de exemplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii apicultori flay flay Buna ziua, Doresc sa stiu in cazul apiculturii :declratiile ce se depun pe 2013? Impozitarea se face la norme de venit-depunem declaratia 221? Mai este ... (vezi toată discuția)
Ii-urile si pf au obligatia de a depune declatia 221? BNicolas BNicolas Daca am depus declaratia 200 -venituri din activitati agricole,mai trebuie sa depun si declaratia 221?Mentionez ca sunt persoana fizica autorizata,inregistrata ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Sunt PFA din aprilie 2012, am depus declaratia 220 in 22 ianuarie 2013 si mi-au spus ca trebuie sa mai depun doar declaratia 200 pana in ... (vezi toată discuția)