avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... II-urile si PF au obligatia de a depune declatia 221?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

II-urile si PF au obligatia de a depune declatia 221?

Daca am depus declaratia 200 -venituri din activitati agricole,mai trebuie sa depun si declaratia 221?Mentionez ca sunt persoana fizica autorizata,inregistrata la registrul comertului avand cod CAEN-0150.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:58, 13 Octombrie 2015
De cand a intrat in vigoare obligativitatea depunerii d221 pentru impozitarea veniturilor obtinute din valorificarea productiei agricole in stare naturala, nu mai trebuia depusa d200, se depunea doar d221 si doar strict pentru aceste venituri si se trecea la impozitarea pe norma de venit detaliat la art. 71 si urmatoarele din codul fiscal cu plata ratelor pentru impozitul pe venit de 2 ori pe an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa cu cod caen 0150 cresterea animalelor crisrian crisrian Buna ziua .Am un PFA cu cod caen 0150 cresterea animalelor, As dorii sa stiu ce declaratii trebuie sa depun? Ce contabiliate tin ,am masura 141 ,am facturi ... (vezi toată discuția)
Declarații intrep familiala creșterea bovinelor de lapte Anadari Anadari Am înființat o intrep familiala împreună cu socrul meu in mai 2017. Nu am depus nici o declarație până acum la ANAF, cu excepția 221 depusă de socrul ... (vezi toată discuția)
Impozitare intreprindere individuala agricultura cata_1970 cata_1970 Am o intreprindere individuala ce se ocupa de agricultura si nu mai stim cum o sa platim impozitul: in sistem real, asa cum am depus declaratia la inceputul ... (vezi toată discuția)