Doresc sa inchei un contract intre firma pe care o reprezint si o alta companie. Respectiva companie se va ocupa de construirea unui soft ce urmeaza a fi marketat si utilizat de catre firma mea. Am ajuns la o intelegere ca firma prestatoare de servicii sa fie remunerata cu un procent din profit. Care este modalitatea juridica prin care se poate realiza acest lucru.
M-am gandit la aceasi varianta insa analizez modul in care ar trebui formulat un astfel de contract. Condtiile pe care vreau sa le impun sunt data de finalitate a executiei - 2 luni timp dupa care respectiva firma ar trebui sa furnizeze o aplicatie functionala cu specificatiile stabilite. De asemenea dupa cele 2 luni de lucru ar fi perioada in care respectiva firma s-ar ocupa de intretinerea bunei functionari pe parcursul acestei perioade urmand ca ei sa primeasca parte a profitului.
Aveti libertatea de a incheia contractul cum credeti de cuvinta, binenteles de comun acord cu partea adversa.
Limitarile contractuale impuse de legiuitor tin de ordinea publica si bunele moravuri.