avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diferente salariale
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diferente salariale

Am iesit o perioada din sindicat (invatamant preuniversitar) si acum ma confrunt cu o situatie neclara. Nu am primit diferente salariale sau bani carti pentru 2010. Mentionez ca am profesat in Romania si nu am fost in concediu de crestere a copilului. Diferentele salariale si banii de carti pentru 2010 si urmatorii se pot obtine si daca in perioada respectiva nu am fost membra de sindicat? Sunt conditionate strict de calitatea de membru de sindicat? A expirat perioada de depunere a cererii? Ce se mai poate face acum? Cui ar trebui sa ma adresez? Va rog sa ma lamuriti pentru ca nu stiu daca si unde ar trebui sa incep demersurile acestea ( tardive -e drept). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:42, 24 Februarie 2014
Daca la momentul depunerii cererii de chemare in judecata nu esrati membru de sindicat, sindicatul nu v-a trecut in cererea colectiva. Prin urmare, trebuia sa chemati dv. scoala in judecata pentru plata drepturilor banesti reprezentand fondul de carte si achizitionare softuri educationale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot constitui parte separata intr-un proces castigat (grup) ietam ietam Buna ziua! Am doua sentinte din 2010 pronuntate de Tribunalul Galati (reprezentant legal-Sindicatul Invatamantului Preuniversitar, obiect-drepturi ... (vezi toată discuția)
Diferente salariale c.oana c.oana Iata eu am gasit pentru scoala noastra pe net urmatoarea hotarare a Tribunalului Teleorman: \"Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, invocată ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)