avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Posibil Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Posibil Poprire

Buna ziua,

Nu sunt inca casatorita, sunt divortata, am un credit foarte mare si platesc la zi ratele.
Creditul este luat in timpul casatoriei, nu s-a facut partaj, eu plates ratele integral si fostul sot cand isi aduce aminte imi da partea lui de rata.

Intentionez sa ma casatoresc,iar in situatia putin probabila sa ma aflu in incaacitatea de a mai platii ratele, exista posiilitatea legala de a se indrepta impotriva bunurilor sotului meu ( cel cu care urmeaza sa ma casatoresc ) bunuri care nu sunt dobandite in timpul casatoriei, care el le are dinainte de a ne casatorii ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Rana , utilizator 14:01, 25 Februarie 2014
Bunurile dobandite inaintea casatoriei sunt bunurile proprii ale viitorului dvs sot si ele nu pot servi la acoperirea datoriilor dvs, datorii contactate inaintea casatoriei cu el. In plus viitorul sot nu are nicio obligatie contractuala fata de creditorul dvs.

Cei care trebuie sa plateasca sunteti dvs si fostul dvs sot.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscuri sunt ca girant sau coplatitor detinand o proprietate? ContSters341336 ContSters341336 Buna ziua, eu si viitorul meu sot vrem sa ne luam o casa. Eu detin un apartament dat de mama mea prin vanzare-cumparare. Logodnicul meu are un salariu de 1800 ... (vezi toată discuția)
Credit prima casă înainte de căsătorie. care sunt drepturile viitorului soț după o eventuală despărțire? angiba angiba Buna ziua Daca prietenul meu a facut un credit prin Prima casa,la care este doar el titular si acum urmeaza sa ne casatorim,si cheltuielile vor fi comune de ... (vezi toată discuția)
Vrem sa ne casatorim si el are datorii la banca... alexappm alexappm Viitorul sot are datorii la banca si eu vreau sa fac imprumut la banca pentru \' prima casa \'si vrem sa ne casatorim, intrebarea este daca fac imprumutul la ... (vezi toată discuția)