avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare cod caen/
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare cod caen/

Buna ziua,
Am decis ca la societatea pe care am infiintat-o in 2011 sa fac mai multe modificari.Mentionez ca intre timp m-am casatorit si am luat numele sotului. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac si de ce acte am nevoie pentru:
-modificare nume societate(deja am luat rezervare de nume si disponibilitate)
- schimbare nume familie asociat unic dupa casatorie;
- schimbare cod caen;
-aducerea unui asociat in firma;

Va rog mult sa-mi acordati un raspuns.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:53, 26 Februarie 2014
Toate aceste modificari se pot rezolva printr-o singura hotarare AGA care va cuprinde:
1. Schimbarea denumirii societatii
2. Completarea obiectului de activitate cu urmatoarele activitati (daca este cazul)
sau
3. Schimbarea obiectului principal de activitate astfel....
4. Actualizarea datelor personale si de indentificare ale asociatului
5. Cesiunea de parti sociale astfel ....
Se va redacta un nou act constitutiv, actualizat.
Aceasta hotarare AGA, impreuna cu actul constitutiv, declaratiile noului asociat, rezervarea de denumire, declaratiile de activitate, se vor depune la registrul comertului pentru operare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Acte preluare societate. VASSY VASSY Buna ziua, Ma confrunt de ceva timp cu o preluare de societate. Cesioneaza 2 asociati si o preia alti 2 asociati.Nu este greu, dar de cate ori s-a intamplat ... (vezi toată discuția)