avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model contract consultanta fonduri europene
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model contract consultanta fonduri europene

buna ziua
vreau sa infiintez un srl cu activitate perincipala : consultanta acesare fonduri europene.ma intereseaza legislatia in domeniu ce priveste contractele de consultanta, avand in vedere ca vreau sa percep comisionul meu ca si consultant in momentul in care clientul beneficiar primeste prima transa/toata suma aprobata prin finantare.ma gandesc la un contract foarte solid care sa ma acopere pe mine ca si consultant de riscul de a nu-mi vedea platit comisionul de consultanta, intocmirea proiectului, scrierea cererii de finantare, etc., si atunci singurul act care ma reprezinta in instanta va fi acest contract.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: noby4you , utilizator 14:52, 24 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipa proiect ContSters154162 ContSters154162 Pentru derularea unora dintre proiectele finantate din fonduri ale UE exista echipe de proiect. Membrii acestor echipe sunt selectati dintre salariatii ... (vezi toată discuția)
Exista firme de consultanta din bucuresti care intocmesc proiecte pentru submasura 6.2 fara avans ? petre1981 petre1981 Doresc sa obtin finantare pe submasura 6.2. Caut firma de consultanta care accepta DOAR comision de succes,adica sa platesc doar daca proiectul este selectat ... (vezi toată discuția)
Srl vs srl-d Slim2012 Slim2012 Va salut... Anul trecut am deshis un SRL unde sunt unic actionar, acum, am inceput sa ma documentez pe http://www.aippimm.ro despre fondurile europene ... (vezi toată discuția)