avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire cumnata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire cumnata

buna ziua,

am urmatoarea speta;

dupa decesul fratelul meu am deschis succesiune dupa el cu cumnata mea. Acum a decedat si cumnata, ei nu au avut copii, ea nu are frati, parintii sunt decedati toti, pot deschide succesiune dupa cumnata.

mentionez ca toate bunurile impartite cu cumanta mea la succesiune au apartinut partntilor mei.

Cel mai recent răspuns: Otilia Elena Turcu , Notar 11:29, 27 Aprilie 2009
ok, si cu cota ei din mostenire se se intampla?
poate si ea la randul ei alti mostenitori...;)
daca nu are mostenitori legali din cele 4 clase chemate de lege si nu a lasat nici testament atunci mostenirea ei este vacanta si o culege statul. De aceea trebuie sa cauti un mostenitor legal al acesteia, care din pacate nu esti tu si nici o alta ruda de a sotului ei, restectiv fratele tau. Cauta in familia cumnatei trebuie sa gasesti vreo matusa sau vreun var ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament ionutyahoocoom ionutyahoocoom buna dimineata ...tatal meu inainte sa decedeze a lasat testament fratelui meu pe casa parinteasca si mai multe terenuri arabile fratele meu dezbate ... (vezi toată discuția)
Drept succesoral georgeion georgeion Sotia are drept de succesiune asupera mostenirii din partea sotului decedat in conditiile in care la sotul nu a avut deschisa succesiunea dupa parintii ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ai nepotilor descedenti de fratii defunctului ileana54 ileana54 Va rog sa imi spuneti cum se imparte mostenirea in cazul in care sotul este mort si nu are mostenitori .fratii.sau parintii.defuncteiisint si ei ... (vezi toată discuția)