avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizia se trimite acasa sau nu?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizia se trimite acasa sau nu?

M-am judecat cu un fost angajator, litigii de munca, sub vechiul C. proc. civ. si C. civ.
Dupa fond, a urmat recursul.

A trecut o luna de la pronuntare, si n-am primit acasa decizia.
Decizia de la recurs se trimite acasa, sau trebuie sa fac cerere ca la spetele judecate dupa noile coduri?
Cel mai recent răspuns: cozma_mirela , utilizator 14:12, 26 Februarie 2014
Bine ar fi sa faceti cerere pentru a va asigura.
Decizia nu se trimite acasa trebuie sa mergeti personal la arhiva dupa ea.
Scuzati si eu astept o decizie la un recurs la ICCJ adica trebuie sa merg dupa ea la Bucuresti?!!?X-(
Pana acum, la procesele judecate dupa Vechiul C. proc. civ. si C. civ. se trimitea acasa decizia.
Nu la fel ar trebui sa se procedeze si acum, avand in vedere ca m-am judecat dupa vechile coduri?
Cine v-a spus asa ceva?Eu am avut procese incepand cu anul 2000 si la tot ce s-a terminat a trebuit sa merg la tribunal dupa decizie, doar judecatoria trimite acasa sentinta.

Alte discuții în legătură

Art. 155/1 c.pr.civ alinica alinica Buna ziua, Am castigat un proces la Tribunal impotriva angajatorului. Angajatorul a facut recurs la Curtea de Apel. Curtea a suspendat procesul - irevocabil, ... (vezi toată discuția)
Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)
Refuz acordare drepturi persecutaþi politic d.l nr. 118/1990 valmindesign valmindesign Buna ziua tuturor, am si eu o intrebare... Am depus si eu un dosar pentru acordarea drepturilor ptr. persecutie politica si am castigat procesul in ... (vezi toată discuția)