avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art. 155/1 c.pr.civ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Art. 155/1 c.pr.civ

Buna ziua,
Am castigat un proces la Tribunal impotriva angajatorului. Angajatorul a facut recurs la Curtea de Apel. Curtea a suspendat procesul - irevocabil, in baza art. 155/1 c. pr. civ.
In momentul de fata, hotararea Tribunalului poate fi considerata definitiva si irevocabila? Daca nu, care este data la care Decizia Tribunalului (in favoarea mea) va putea fi pusa in aplicare, respectiv care este termenul limita?
Curtea de Apel are obligatia sa imi trimita acasa instiintare cum ca procesul a fost suspendat?
Care data se ia in consideratie, cea publicata pe sait sau data Deciziei care vine acasa prin posta?
Va multumesc pt. raspuns, cam multe intrebari dar nelamurit.

Cu stima,
Alin
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 13 Mai 2014
Hotararea Tribunalului este definitiva . nu si irevocabila.

Aceasta hotarare se poate pune in executare. Dreptul de a cere executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescripție bufa bufa Termenul de prescripție începe de la data cînd se dă la recurs Decizie cu specificarea IREVOCABIL ? sau de la data cînd decizia vine acasă prin ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila- termen motivare, cai de atac Ristina Ristina In urma recursului dintr-un proces civil tinut la Tribunalul Bucuresti dintre proprietari – chiriasi s-a dat o sentinta irevocabila, in favoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita imobil-apel suspendat midaria1 midaria1 Buna, fostul sot a deschis apel la actiunea de partaj (desi definitiva si irevocabila) dar acest proces s-a terminta cu rezolutia: suspendat in baza art.242 ... (vezi toată discuția)