avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... norocosilor
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

norocosilor

norocosi cei care nu fac facultatea de drept din pitesti!sau poate mai stupizi (ups)sunt domnii de la inm,care,desi au stabilit ex pt septembrie,au lasat ca data ultima de inscriere ziua de 15 iulie! iar umila mea licenta se desfasoara intre 25-28 iulie!alea iacta est
amigo .. chiar si daca mai era in vigoare regulamentul de anul trecut tot nu aveai timp sa te inscrii. NU-s de vina cu nimic cei de la INM pt. ca cei din Pitesti nu organizeaza licenta in iunie, ca toata luma.

C'est la vie! Get over it !
Poate ca tu esti norocos pt. ca faci facultatea in schimb, altii lucreaza si invata dupa programul de lucru. Sa nu crezi ca e usor. Eu stiam ca incrierile sunt pana in 4 iulie (din 4 iunie pana in 4 iulie) nu pana in 15 iulie.
Eu te-as sfatui sa te incrii totusi. E adevarat ca ai putea pierde 3 milioane jumate, dar tu ar trebui sa stii foarte bine sa apreciezi cat si cum ai invatat pentru licenta. Nu te da batut si ambitioneaza-te cat mai mult.
Totusi nu pot intelege de ce v-a pus licenta la sfarsitul lui iulie.Niciunde nu se da asa tarziu
opate n-ai observat,dar problema mea nu se determina prin lipsa de timp pentru a invata.eu am o problema de alta natura...administrativa as numi-o.ai dreptate cand spui ca cel mult pot sa pierd banii...si poate trenul.multam pentru urari
cred ca are dreptate gavril. si in plus cred ca doar te eschivezi pt ca am inteles ca te-ai putea inscrie si cu o adeverinta de la facultatea unde inveti.(intereseaza-te si tu ca ti-am vandut pontul. nu stiu insa cat e de adevarat, asa ca iti ramane tie sa aflii).
deci nu e vorba nici de asta. problema e timpul care iti mai ramane pt pregatire asa ca ai cu adevarat o problema.
Te poti inscrie cu adeverinta din care sa rezulte media de licenta asa ca nu e vorba de eschivare

Alte discuții în legătură

Inscriere inm? joshuaa joshuaa Buna ziua! Am si eu o intrebare. Pot sa ma inscriu anul viitor la inm? Avand in vedere ca sunt anul 4 la facultatea de drept si examenu de licenta se sustine ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Admitere inm gangan gangan Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema ... (vezi toată discuția)