norocosi cei care nu fac facultatea de drept din pitesti!sau poate mai stupizi (ups)sunt domnii de la inm,care,desi au stabilit ex pt septembrie,au lasat ca data ultima de inscriere ziua de 15 iulie! iar umila mea licenta se desfasoara intre 25-28 iulie!alea iacta est
Eu m-am inscris pe 1 iulie,dar nu pot sa stiu al catelea sunt pe lista,pt ca n-am vazut nici o lista.am dat banii si am plecat.dar am inteles c sunt destul de multi.practic nu asta conteaza,ci sa trecem de proba eliminatorie si sa luam apoi 7 nota final.dupa mai vb.
Sint de-a dreptul bulversata de ce asa repede ultima zi de inscriere? Exista un barem de nota?, in cazul inscrierii, cel putin eu asa am auzit.
Peste tot ti se cere experienta cind deabea am terminat studiile, ce chestie!
nu exista un barem de nota. se cere completata pe formularul de inscriere nota de la licenta si media anilor de studiu, dar pt o eventuala departajare, cel putin asa am inteles eu.
cat despre vechime, desi ma afecteaza si pe mine lucrul acesta, nu pot sa nu le dau dreptate. eu nu as lasa toate actele firmei mele pe mana unui proaspat absolvent de drept...oricat de studios si constiincios ar fi. uneori chiar e nevoie sa fi avut contact cu situatiile din practica.
Inscriere inm?
joshuaa
Buna ziua!
Am si eu o intrebare.
Pot sa ma inscriu anul viitor la inm? Avand in vedere ca sunt anul 4 la facultatea de drept si examenu de licenta se sustine ... (vezi toată discuția)
Examen inm
AndreeaAnda
Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM.
1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Admitere inm
gangan
Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema ... (vezi toată discuția)