avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM

Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema media cu care s-a absolvit facultatea? As vrea sa ma inscriu la anu la concurs, dar mi-e teama ca media cu care am absolvit (6), poate si nota de licenta (8) ar putea fi un impediment pentru admitere la examen:">. V-as fi recunoscator, celor care au cunostinta de aceste aspecte, daca mi-ati raspunde la obiect si poate m-ati lumina si cum este cu procedura de inscriere la instante (obligatoriu de domiciliu, sau nu?). Eu am terminat la FR si n-am avut sursele necesare de informare:(, poate unii stiu cum este la particular, insa ma tenteaza sa-mi incerc norocul la anu. Multumesc, anticipat, pentru orice ajutor.
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 02:00, 5 Ianuarie 2007
nu este un impediment media... nici una dintre ele. iar inscrierea , da se face la tribunalul in circumscriptia caruia domiciliezi. nu conteaza mediile conteaza sa te pregatesti. temeinic. sfatul meu: poti incepe chiar de acum.;)
Multumesc f. mult! Mi-ai insuflat incredere! M-ai astept, daca sunteti draguti, si alte opinii:).
Eu am sustinut de 2 ori examen la Magistratura. Cat despre conditiile de inscriere, de ce nu intri pe site-ul INM. Acolo gasesti toate informatiile necesare. Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca ai prea multe sanse. Eu am invatat foarte mult, iar acum s-au schimbat si conditiile de examinare. Iti urez multa bafta.
juristo .. cum adica nu vrei sa-l dezamagesti dar ii spui ca nu prea crezi ca il va lua ?
my man .. invata .. ca se poate lua !
Eu imi pun problema acceptarii la examan, in conditiile descrise de mine, nu a sustinerii examanului. Examenul este si normal sa fie greu, nici nu m-as incumeta sa ma duc nepregatit, insa eu, ma repet, faceam referire la eventuale impedimente ce ar putea apare din cauza mediei generale. Ma gandesc ca se tine cont de astfel de chestiuni si ca n-o sa fiu primit in examen. De conditiile de sustinere a examenelor am luat la cunostinta, normal, de pe site-ul INM-ului, dar imi e teama ca o sa invat, o sa ma prezint la inscriere si.......nu-mi accepta dosarulX-(; de aceea am apelat la opiniile celor care au trecut prin febra examenului la INM.
Multumesc inca odata de sfaturi!:)

Alte discuții în legătură

Examen in cadrul inm laur87entiu laur87entiu Buna ziua.Sunt student in anul III de studiu in cadrul Facultatii de Drept si Administratie Publica , Craiova.Referitor la examenul de admitere organizat de ... (vezi toată discuția)
Data examenului de primire in barou 2009 monique@ monique@ Cunoaste cineva vreo informatie cum ca nu s-ar tine examenul in nov-dec. ca de obicei, adica asa cum scrie in Legea 51 (ultimul semestru), caci cei de la UNBR, ... (vezi toată discuția)
Examen inm Marinela Chirita Marinela Chirita stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie? pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)