avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM

Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema media cu care s-a absolvit facultatea? As vrea sa ma inscriu la anu la concurs, dar mi-e teama ca media cu care am absolvit (6), poate si nota de licenta (8) ar putea fi un impediment pentru admitere la examen:">. V-as fi recunoscator, celor care au cunostinta de aceste aspecte, daca mi-ati raspunde la obiect si poate m-ati lumina si cum este cu procedura de inscriere la instante (obligatoriu de domiciliu, sau nu?). Eu am terminat la FR si n-am avut sursele necesare de informare:(, poate unii stiu cum este la particular, insa ma tenteaza sa-mi incerc norocul la anu. Multumesc, anticipat, pentru orice ajutor.
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 02:00, 5 Ianuarie 2007
"fata cu sportul" nu a crezut in zvonurile astea stupide,doar a vrut o confirmare ca asa ceva e imposibil. Si acum sa trec la persoana I: nu cred ca era o intrebare asa impertinenta, si cred ca motivul principal pentru care oamenii acceseaza un forum este acela ca dau de oameni care stiu mai multe decat ei intr-un anumit domeniu. Pe de alta parte, iti multumesc pentru sarcasmul tau, o sa am grija sa dau copy-paste la posturile tale tuturor credulilor.
te ofensasi acum ...
pai eu sunt de vina ca vii si postezi asemenea zvonuri incredibile? hai da vina pe mine ! :P

eu m-am amuzat putintel de zvonurile astea.
Imagineaza-ti .. orice proba de sport la INM ... sa fie cu cartea in brate. Saritura in lungime de pe loc .. cu tratatele lui Neagu de procedura penala in maini ! :)) Proba de viteza cu toate tratatele de drept civil puse intr-un ghiozdan ... si cu roba de jude .. imbracat.
Da' iti dai seama ce utile sunt probele de sport? Pt. ca in sala de judecata... cand ii aduc politistii pe infractori .. si se isca vreo revolta ... atunci e nevoie dom'le... ca judele sa poata sa sara de pe scaun peste masa .. si cu dosarele in brate .. si sa fie iute de picior ... ca daca pune mana pe el .. acuzatul ... jar mananca. Absolut necesara o asemenea proba sportiva. :))


Lasand gluma la o parte .. pune mana si alearga prin tratate .. mai bine .. si fi agera de minte. Asa vei intra ..
Lasa probele sportive pt. aia de la politie .. ca au nevoie. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen in cadrul inm laur87entiu laur87entiu Buna ziua.Sunt student in anul III de studiu in cadrul Facultatii de Drept si Administratie Publica , Craiova.Referitor la examenul de admitere organizat de ... (vezi toată discuția)
Data examenului de primire in barou 2009 monique@ monique@ Cunoaste cineva vreo informatie cum ca nu s-ar tine examenul in nov-dec. ca de obicei, adica asa cum scrie in Legea 51 (ultimul semestru), caci cei de la UNBR, ... (vezi toată discuția)
Examen inm Marinela Chirita Marinela Chirita stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie? pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)