Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema media cu care s-a absolvit facultatea? As vrea sa ma inscriu la anu la concurs, dar mi-e teama ca media cu care am absolvit (6), poate si nota de licenta (8) ar putea fi un impediment pentru admitere la examen:">. V-as fi recunoscator, celor care au cunostinta de aceste aspecte, daca mi-ati raspunde la obiect si poate m-ati lumina si cum este cu procedura de inscriere la instante (obligatoriu de domiciliu, sau nu?). Eu am terminat la FR si n-am avut sursele necesare de informare:(, poate unii stiu cum este la particular, insa ma tenteaza sa-mi incerc norocul la anu. Multumesc, anticipat, pentru orice ajutor.
Va multumesc pentru raspunsuri. Tocmai pentru ca este un examen atat de dur ,pentru care trebuie sa invat foarte mult ,nu vreau sa ajung sa aflu ca nu ma pot inscrie din cauza unui astfel de conditii.
gandeste-te ca unii au terminat facultatea fara sa face vreo ora de sport in ea. Astia ce ar trebui sa faca ? Cand as zice discrminare ... iti suna vreun clopotel ?
daca ar fi dupa mine, as introduce si o astfel de proba.De aceea obezitatea e in floare.Ma credeti ca tipii astia din IGP nu stiu sa traga nici cu pistolul?dar sa mai alerge:))
Salutare tuturor!
Va felicit pentru acest forum de discutii. Cat despre mine pot spune ca am dat examenul inm in ultimii 2 ani si sper sa-l sustin si in acest an.Va sfatuiesc sa va apucati de pe acum de invatat daca doriti sa reusiti.Ma bucur sa va intalnesc.:)
ce anume te bucura la intalnirea noastra ? ca suntem asa zurlii .. sau ca suntem dusi cu pluta ? :)) Prin urmare, o misiune mai simpla din partea ta de a devansa la admitere pe cei ce micsuna pe aici .. :D
Sa vezi tu ce te devanseaza fata cu sport-ul in facultate ! ia zi tu ai facut sport in facultate ? daca nu ai facut .. atunci ia-ti adio .. ca nu mai poti sa dai admiterea ... :)):)):)) Nici 180 de insi nu o sa se mai stranga .. dintre cei care au facut sport .. O sa-i bage direct p-astia la INM ... doar daca reusesc sa alerge 2-3 metri .. cu cartea lui Boroi in brate .. :)
Examen inm
Marinela Chirita
stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie?
pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)