Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema media cu care s-a absolvit facultatea? As vrea sa ma inscriu la anu la concurs, dar mi-e teama ca media cu care am absolvit (6), poate si nota de licenta (8) ar putea fi un impediment pentru admitere la examen:">. V-as fi recunoscator, celor care au cunostinta de aceste aspecte, daca mi-ati raspunde la obiect si poate m-ati lumina si cum este cu procedura de inscriere la instante (obligatoriu de domiciliu, sau nu?). Eu am terminat la FR si n-am avut sursele necesare de informare:(, poate unii stiu cum este la particular, insa ma tenteaza sa-mi incerc norocul la anu. Multumesc, anticipat, pentru orice ajutor.
A fost o gluma. Nu stiu sa se fi cerut vreodata asa ceva. Dar eu v-as sfatui sa va apucati mai bine de invatat decat sa ascultati tot felul de zvonuri prostesti. Examenul e ingrozitor de dur si numai cand sunteti acolo realizati ce tare va pare rau ca nu ati invatat destul:(
A fost o gluma. Nu stiu sa se fi cerut vreodata asa ceva. Dar eu v-as sfatui sa va apucati mai bine de invatat decat sa ascultati tot felul de zvonuri prostesti. Examenul e ingrozitor de dur si numai cand sunteti acolo realizati ce tare va pare rau ca nu ati invatat destul:(
Examen inm
Marinela Chirita
stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie?
pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)