avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... norocosilor
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

norocosilor

norocosi cei care nu fac facultatea de drept din pitesti!sau poate mai stupizi (ups)sunt domnii de la inm,care,desi au stabilit ex pt septembrie,au lasat ca data ultima de inscriere ziua de 15 iulie! iar umila mea licenta se desfasoara intre 25-28 iulie!alea iacta est
Hai sa te invat eu cum sa faci, chiar daca mi-as face "adversari" la examenul de Magistratura.
Nu e obligatoriu sa dai licenta la facultatea unde ai absolvit. Poti sa dai si in alt oras sau la o facultate particulara acreditata bineinteles. Eu sunt din Cluj dar am avut colegi care au dat in Craiova pt. ca u crezut ca o sa aiba medii mai bune. Asa ca, gandeste-te bine...
multumesc pentru sustinere.si s-ar putea ca ideea ta sa nu fie deloc rea.ce te faci ca la craiova licenta incepe marti iar la buc incepe duminica.iar o sa zica prietenii mei de pe avocatnet ca ma eschivez...oare asa este?:)
eu cred ca nu mai ai timp sa te inscrii la alte facultati pentru ca dosarul ar trebui trimis mai din timp, plus ca trebuie sa faci cereri, sa platesti taxe etc. stai si tu anul asta sa te odihnesti si sa vezi cum se experimenteaza noul mod de sustinere a examenului pe altii :)
nu ati citit atent regulamentul de inscriere de pe situl INM. Depunerea dosarului se poate face si fara diploma de licenta sau adeverinta doveditoare pentru licentiatii din promotia 2005, diploma/adeverinta care se poate adauga mai tarziu, dupa sustinrea examenului de licenta. Eu am depus dosarul ieri si nu a fost nici o problema ca nu am avut adeverinta.
Intr-adevar, ultima zi de inscriere pentru parchetele sau tribunalele in raza carora candidatii isi au domiciliul a fost 4 iulie din pacate. Cu putin atentie, nu mai asteptai un an. Nici o problema , mai putina concurenta:))
partial ai dreptate,dar lasa-ma sa-mi duc crucea pana la capat,pt ca m-am inscris si eu,asumandu-mi riscul.Ideea e ca pana la 31 iulie se poate depune adev,iar eu termin licenta pe 27 (sic!)iulie.iar 30 si 31 iulie sunt in weekend.vom vedea adevarul dincolo de noi:)

Alte discuții în legătură

Inscriere inm? joshuaa joshuaa Buna ziua! Am si eu o intrebare. Pot sa ma inscriu anul viitor la inm? Avand in vedere ca sunt anul 4 la facultatea de drept si examenu de licenta se sustine ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Admitere inm gangan gangan Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema ... (vezi toată discuția)