avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie Cetatean American
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie Cetatean American

Buna ! Eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim in Romania.El este cetatean american si viza o are expirata de 5 luni.Poate intra in Ro cu viza expirata?Eu locuiesc in Austria si as vrea sa intreb in cazul in care el se poate casatori cu mine poate primi o viza de rezidenta in Ro si daca da poate munci in Austria?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:36, 27 Februarie 2014
va multumesc mult !
Pentru putin :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania ContSters326116 ContSters326116 Buna seara,am si eu 2 intrebari daca poate cineva sa imi raspunda.sunt cetatean turc,cu carte de rezidenta pentru membru de familie in romania si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Carte identitate lavi23 lavi23 cartea mea de identitate expira pe 12 ianuarie 2012, daca plec din tara o sa am probleme la vama? precizez ca o sa fiu plecata numai 2 saptamani din tara. ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean strain, depasirea vizei... dan_daniel dan_daniel Situatia este urmatoarea....M-am casatorit cu un cetatean strain, non-UE, acum cateva saptamani. Viza dumneai era expirata de cateva luni bune datorita unei ... (vezi toată discuția)