marcel71 a scris:
buna seara,as dori un sfat de la cineva in masura.Un vecin mi a intrat noaptea in curte si mi a furat cca800kg de porumb,azi l am prins cand incerca sa l valorifice,am anuntat politia si nu a luat nici o masura.Mai mult,dupa plecarea poltiei m a lovit,si m a amenintat ca intra peste mine in casa ma omoara si da foc casei.mentionez ca in 2008 mi a furat si alte bunuri, i a fost intocmit dosar penal si a recunoscut fapta,dar instanta a dispus achitarea pe motiv ca nu reprezinta pericol social.Mentionez ca respctivul este recidivist.Ce ma sfatuiti sa fac in cazul de fata?
Pentru lovire si amenintare puteti face plangere la organul competent. Pentru porumbul furat, ,,hotul neprins este negustor cinstit,,. Este foarte greu de dovedit ca acel porumb de ,,azi,, este porumbul dvs. de ,,noaptea trecuta,,. Nu are relevanta faptul ca instanta a dispus atunci achitarea in acel dosar. Este vorba acum de o noua infractiune - daca respectivul este cu adevarat vinovat de disparitia sacilor/stiuletilor de porumb.