avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amendare de catre jandarmi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amendare de catre jandarmi

au voie jandarmii sa dea amenda vanzatorilor ca nu au preturile afisate pe produse?la ce au voie jandarmii sa te controleze cand vin in magazin?

Alte discuții în legătură

Jandarmii pot da amenda la un magazin pt preturi neafisate Roxy30 Roxy30 Buna ziua, am si eu urmatroarea problema...a venit un jandarm la mine la magazin si probabil neplacandu-i fata mea... a inceput sa ma ameninte ca imi da amenda ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, au venit doi inspectori opc la un magazin in control ... Marv Marv Buna ziua, Au venit doi inspectori opc la un magazin in control ... numai in gaura ... nu au cautat sa gaseasca ceva nereguli ... In ziua respectiva ... (vezi toată discuția)
Afisare preturi showroom goldlegend goldlegend Buna ziua ! Am un magazin online cu preturi, caracteristici si tot ce trebuie la produsele afisate. La sesiul firmei am amenajat si un showroom de prezentare, ... (vezi toată discuția)