Am facut o cerere de divort, din culpa exclusiva a paratului.
Sotul nu se prezinta la termene (2, pana in prezent), nici macar nu stiu daca mai este in tara, nu am mai vorbit cu el din august anul trecut. Citatiile sunt trimise la adresa socrilor. La ultimul termen mi s-a pus in vedere sa-l citez intr-un ziar central si aleatoriu i s-a ales un avocat din oficiu, care sa apere intersele paratului si pe care sa-l platesc eu, cu 100 lei.
Eu nu mi-am permis un avocat din motive financiare, mi se pare stupid sa-i platesc lui un avocat, in conditiile in care el nu a mai trimis un ban copilului din iunie (200ron) si cheltuielile de judecata si pensie alimentara ceruta nu le voi vedea vreodata. Sunt obligata sa-i platesc avocatul?
Apoi, am cerut sa pastrez numele sotului, daca el nu se prezinta la proces sa dea acceptul voi putea pastra numele lui?
Este vorba despre desemnarea unui curator special in cauza ptr apararea intereselor paratului. Daca nu o sa platiti onorariul curatorului special, instanta va suspenda cauza.
Daca castigati procesul nu veti plati dvs. avocatul din oficiu.
Oricum 100 lei ati plati daca pierdeti procesul si daca are avocat din oficiu nu cred ca il veti pierde...
Nu inseamna anularea procesului, inseamna ca procesul nu se judeca pana la indeplinirea obligatiei dispusa de instanta- achitarea onorariului curatorului special.
Divort
didisidodo
Doresc sa ma informez cum pot sa divortez in conditiile in care sotul este plecat din tara, nu este interesat de problema divortului si suntem despartiti de ... (vezi toată discuția)