avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare drept litigios
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare drept litigios

a vinde lui b o parte din dreptul litigios asupra unui imobil. se cistiga procesul. b isi intabuleaza dreptul de proprietate asupra cotei sale in cartea funciara. este valabil? contractul de vinzare drept litigios nu e autentic, nu s/a mentionat nimic in sentinta-imobilul are cistigat doar de a..nu trebuie facut ceva la notar?

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare bun imobil(apartament) sub forma unei harti scrise de mana.valabilitate juridica Giulia71 Giulia71 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate nicolae242 nicolae242 buna ziua, am cumparat o cota indiviza dintr-o masa succesorala prin contract de vinzare cumparare sub semnatura privata(act legalizat la notar nu se putea ... (vezi toată discuția)
Pentru donatia cotei ideale este obligatorie intai intabularea terenului? mariapopescu mariapopescu Pe titlul de proprietate eliberat in 1994 pentru un teren pe numele mamei decedate a tatalu meu,apar doi comostenitori : 1) fiul decedatei,adica tatal meu ... (vezi toată discuția)