avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Anulare procedura cerere oferta - obiect constructii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Anulare procedura cerere oferta - obiect constructii

Speta:
- AC a postat o clarificare in data de 21.02.2014 (vineri orele 18,11) prin care modifica listele de cantitati (astfel trebuind a fi modificate oferta financiara, grafice de executie etc).
- Depunere in data de 25.02.2014 orele 09.00
- Deschidere in data de 25.02.2014 orele 10.00

Noi (SC) am constituit prin OP garantia de participare si apoi am vazut modificarile aduse prin clarificare, si nu a mai fost timp pentru corectarea ofertelor.

Am depus contestatie pentru prelungirea termenului, dar deschiderea a avut loc (probabil acum este in desfasurare).

Ce sanse sunt sa obtinem anularea procedurii la CNSC si care ar fi temeiul de drept ?
Stie cineva vreun precedent ?

Multumesc anticipat pentru sprijin.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 20:12, 25 Februarie 2014
art.79, alin.3 din OUG 34. Trebuie contestatie pentru incalcarea lui, depinde ce ati cerut in contestatia depusa.
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2014
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de participare la licitatie Jurist TM Jurist TM Azi am participat la o licitatie pt. servicii, am avut toate doc. ok, insa, la final, AC ne-a atras atentia ca nu am depus CERTIFICATUL DE PARTICIPARE LA ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de sarcini soazig soazig Este vorba despre un ofertant care la propunerea tehnica sa prezinta cu o \\"Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de ... (vezi toată discuția)
Indeplinire criterii de calificare mara78 mara78 Am participat la o licitatie de lucrari a carei fisa de date prevedea ca, pentru indeplinirea contractului ofertantul trebuie sa detina anumite utilaje. Am ... (vezi toată discuția)