avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la diurna

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca angajatii, care presteaza lucrari intr-o localitate aflata la o distanta de 30-35 km de locul lor obisnuit de munca, pot beneficia de diurna.
Cel mai recent răspuns: jesuis79 , utilizator 10:18, 6 Martie 2014
Da,pot beneficia,in conditiile prevazute de HG nr.1860/2006.
1. Salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil.

2. In ce sens presteaza lucrari la acea distanta?
Societatea are un contract de reabilitare si amenajare a unei institutii publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna pentru deplasari interne ruxandram ruxandram Buna ziua, Angajatorul meu urmeaza sa ma trimta la o deplasare interna timp de 2 zile, fara cazare(noatea revin in orsaul de domiciliu si plec din nou a doua ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna adinaadina adinaadina Puteti sa-mi spuneti, va rog, da ca se acorda diurna in cazul unei delegatii in cazul in care ai cazarea si masa asigurata? transportul sa facut cu ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, am urmatoarea situatie: 1. Un angajat cu timp partial de 2h/zi poate beneficia de diurna? Care este valoarea acesteia si dupa cati km distanta fata ... (vezi toată discuția)