avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN (consultanta ,intermedieri)
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN (consultanta ,intermedieri)

Buna ziua,

am un SRL si sunt platitoare de TVA. Pe SRL este activat un singur cod CAEN ,in rest sunt aproape toate codurile in statut. Avand in vedere ca in prezent afacerea nu prea merge m-am gandit sa activez un alt cod/coduri, doar ca nu sunt sigura care este codul/codurile pentru urmatoarea activitate: as dori sa ma ocup de introducerea unor produse in Romania din tarile UE adica, sa caut producatorul care prin firma mea ar dori sa se extinda cu vanzarea produselor pe care le produce si in tara noastra .Eu as dori sa intermediez toata afacerea(eu caut furnizorul;eu negociez cu ,cumparatorul;firma mea semneaza contractul cu ambele parti;mult probabil firma mea va fi si cea care in majoritatea cazurilor va cauta transportatori pentru a livra marfa(produsele) pana la destinatia finala adica, tot prin firma mea se va plati si transportatorul ;Eu presupun ca aceasta activitate se poate denumi consultanta si intermediere dar nu stiu care ar fi codul CAEN aferent activitatilor enumerate .#-o
Am rugamintea sa ma ajutati cu confirmarea domeniului (consultare/intermediere)sau sa imi spuneti care ar fi codul CAEN aferent ..............................................si eventual cu alte informatii ajutatoare.

Cu multumiri,

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru intermediere comert cu electrice Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa infiintez un SRL pe care urmeaza sa desfasor activitatate de intermediere comert cu electrice si electronice, mai exact: in baza unor ... (vezi toată discuția)
Contract de comision ptr intermediere vanzare fond de comert ralvintila ralvintila buna ziua, detin un PFA cu cod CAEN principal 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management; coduri secundare 7021, 6820, 6831, 6832; as ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4619 cypriusbv cypriusbv Buna ziua As vrea sa stiu mai detaliat la ce se refera codul 4619 -intermedieri in comertul cu produse diverse. Ce activitati pot fi desfasurate cu acest cod ... (vezi toată discuția)