avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... 2 plangeri la Parchet pentru aceeasi fapta?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

2 plangeri la Parchet pentru aceeasi fapta?

Buna ziua.
In urma cu 2 ani, am depus o plangere la Parchet pt ca fostul sot nu respecta hotararea judecatoreasca cu privire la domiciliul copilului. Cand am fost chemata sa dau declaratie la politie, nu m-am mai prezentat si cazul a fost inchis atunci cu NUP.
Acum, ma vad nevoita sa fac din nou aceasta plangere, insa de data aceasta am probe.
Vreau sa va intreb daca in situatia in care pentru aceeasi fapta, fostului sot i s-a dat NUP, eu mai pot face plangere pentru aceeasi fapta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:04, 2 Martie 2014
Pai acum depuneti plangere pt ce s-a intamplat acum 2 ani sau cum?Depuneti acum plangere pt ca acum nu respecta hotararea.
Despre ce e vb mai exact ?
Depun acum pentru ca nu respecta nici acum hotararea.
pai asta e, depuneti plangere pt ce se intampla acum.
ce face mai exact, in ce fel nu respecta ? Pana la plangere ar trebui sa apelati la executor.
Deoarece nu avem inca finalizat partajul, vine cand doreste, i-a minora si o aduce tot cand doreste. Mentionez ca minora are domiciliul la mama. Faptul ca o ia nu este atat de grav. Ma deranjeaza insa ca nu o mai aduce seara/noaptea.
Alaltaieri, am avut prima infatisare pentru pensia de intretinere. Fostul sot refuza sa plateasca minorei pensie sub pretextul ca fetita sta la el jumatate din timp si ca el considera ca nu e cazul sa plateasca.
Si asa ma deranjeaza ca i-a fetita, insa cand am auzit si de acest penibil argument, am hotarat ca e timpul sa i-au atitudine.
Multumesc pentru sfatul dvs.
Mi-e teama ca nu veti rezolva nimic cu plangerea. Ambii exercitati autoritatea parinteasca si aveti acelasi domiciliu. Copilul are domiciliul la dvs, daca nu apare o noapte cu copilul nu inseamna nimic, cum nu inseamna nici daca dvs ati lua copilul si ati pleca in vacanta cateva zile.
Are program de vizita ?
Ce varsta are copilul si cum o ia de la domiciliu, pt cat timp ? Unde sta cu ea cand n-o aduce ?

Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizitare minor tavi2010_cdo tavi2010_cdo Salut Sunt un tatic ce din 29sep2010 nu mai poate sa-si vada fetita de 4 ani si 9 luni din cauza faptului ca fosta sotie(ce are custodia copilului ....si se ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor impiedicat de mama Fane_S Fane_S Buna ziua ! As dori sa va intreb , ce as putea face in cazul meu , in legatura cu vizita copilului meu , pe care nu mi-l lasa fosta sotie , eu avand drept de ... (vezi toată discuția)
Cerere modificare program vizitare minor auvlg auvlg Am divortat in 2006 in urma divortului copilul a fost incredintat mamei si cu asta am fost total deacord. La data respectiva fosta sotie avea domiciliu in ... (vezi toată discuția)