avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie fara rovigneta valabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie fara rovigneta valabila

Buna ziua,
Am semnat de primire mandat postal, azi 25.02.2014 pentru 2 notificari + 2 Procese Verbal de Contestare a Contraventiei (PVCC) . Notificarile sunt emise de Serviciul rovignete si Incasari venituri cu nr. iesire datat 20.02.2014, de judetul de care apartin, reprezentand titlu executoriu de 28 euro fiecare.
Lipsa rovignetei s-a constat pe DN2, Maracineni, Jud. Buzau, din anul 2011 în 01.06.2011 si 03.06.2011. In 23.06.2011, masina a fost condusa de altcineva pe la Focsani. Persoana a ramas fara talon auto atunci, iar in data de 30.06.2011 am achitat suma de 115 la Drumuri Nationale Focsani.
Cele 2 PVCC-uri sunt intocmite in 28.11.2011, unde scrie ca se face proba cu foto (numar din multe cifre, are ca index si data) primite asa cum am spus azi 25.02.2014 in acelasi plic cu notificare de la Serv. Rovignete, Judetul de care apartin.
Intrebarea mea: Unde si daca mai pot contesta aceste notificari + PVCC, daca in 30.06.2011 am platit amenda.
Nu se pentru aplica prevederile acestea:
Procesul-verbal se întocmeşte şi se comunică contravenientului în termen de 30 de zile de la data constatării contravenţiei, interval în care nu se pot încheia alte procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru încălcarea prevederilor art. 8 alin. (1).

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare a contraventiei intocmit dupa 5 luni germicor germicor Buna seara, Astazi am primit un proces verbal de constatare a contraventiei care suna cam asa: [b]ANTET[/b] Proces Verbal de Constatare a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta krystanu krystanu Buna ziua, in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta icristil icristil Am primit un PVCC in data de 02.07.2011 intocmit in data de 10.06.2011 pentru o contraventie din data de 12.12.2011. Pot contesta PVCC pe baza acestor date? Pe ... (vezi toată discuția)