buna ziua, noi am cumparat de la parinti apartamentul in care stam acum in mai 2009 , in 2010 am aflat ca tatal meu lucrand la o asociatie de proprietari a facut un prejudiciu destul de mare(130000ron).s-a judecat ultima data la curtea de apel, pedeapsa primita a fost de 2 ani cu suspendare conditionata , dar banii trebuie pusi. in 2013 asociatia ne-a dat in judecata pe noi(cumparatorii) si pe parinti(vanzatorii), avand ca actiune : actiune pauliana.Am castigat procesul noi , apoi a urmat recursul , insa la recurs am pierdut. intrebarea mea este mai putem actiona cumva mai departe , recursul este irevocabil, si s-a judecat la tribunal.
Admite recursul. Modifică sentinţa. Admite acţiunea. Constată inopozabil faţă de reclamantă contractul de vânzare-cumpărare autentificat sb nr.1056/12.05.2009, în limita creanţei stabilite prin decizia nr.2299/2012 a Curţii de Apel Craiova. Obligă intimaţii la 550 lei cheltuieli de judecată către recurentă. Irevocabilă.
Document: Hotarâre 98/2014 24.02.2014 deocamdata asta avem
Aveţi o decizie care evocă fondul, deci împotriva căreia puteţi promova calea extraordinară de atac a revizuirii. Mai rămâne să aveţi şi motive să o promovaţi.
Motivele pentru care puteţi promova o revizuire sunt strict şi limitativ prevăzute de Codul de procedură civilă. Găsiţi aceste motive la art. 322 din vechiul Cod de procedură civilă şi la art. 509 din noul Cod de procedură civilă, în funcţie de data la care a început procesul în 2013.
Revizuire
shhomerul
in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)