avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

am fost victima unui accident rutier in 2012,grav, cu operatie la cap si hemoragie interna,65-70 zile e la IML,procesul a fost declarat penal,am avut 2 infatisari pana acum iar acum s-a schimbat codul penal,e posibil sa fie mutat procesul penal pe procedura civila?
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2014
sumedrear, utilizator
Depinde ce este retinut in CML, daca zilele de ingrijiri medicale nu sunt peste 90 de zile, se mai poate retine aceasta infractiune daca apar urmatoarele consecinte: o infirmitate, un prejudiciu estetic grav şi permanent, avortul, punerea în primejdie a vieţii persoanei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conteaza gravitatea starii de sanatate a unei victime in urma unui accident rutier? mihai_30 mihai_30 Are importanta cate zile de spitalizare are un pacient care a fost victima a unui accident rutier?Dar detaliile legate de cat de grav a fost impactul si urmele ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale sumedrear sumedrear In 2012 am fost victima unui accident rutier grav,numai o minune m-a salvat,cu 2 interventii chirurgicale la abdomen si una la cap,medicii de la IML mi-au dat ... (vezi toată discuția)
Accident din culpa cu victima simedan2011 simedan2011 Buna ziua, in urma unui accident auto cu victima, din care reiese a eu sunt vinovat pentru neasigurare, iar victima ca a traversat prin loc nepermis si fara ... (vezi toată discuția)