avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vecin cu o sonda titei Petrom si conditii pt avizul de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vecin cu o sonda titei Petrom si conditii pt avizul de constructie casa

buna ziua,
am cumparat in 2006 un teren extravilan arabil situat la 20m fata de ultima casa construita in speranta construirii unei case dupa ce voi fi scos din circuitul agricol o suprafata suficient de mare pt curti/constructii. In 2010 am scos din circuitul agricol o suprafata de 250 mp. In momentul in care am solicitat autorizatie de constructie de la primarie mi s-a comunicat ca pe acest teren exista suprapunere cu vecinul (care nu avea cadastru, doar titlu de propryuietate). Timp de 2 ani reprez primariei ne-a tot promis ca se rezolva aceasta problema dupa care am convenit cu vecinul sa impartim aceasta suprapunere, mai mult in defavoarea mea. Tot in 2010 vecinul monteaza pe teren o sonda de extractie titei fara acordul meu, fara sa aiba cadastru. Acum primaria imi solicita aviz de la petrom, iar acestia imi raspund ca nu pot sa construiesc la o dist <50m pe cand distanta la care pot sa construiesc fata de sonda este de 25m. Pot actiona in instanta vecinul, primaria, petrom-ul avand in vedere ca vecinul nu avea cadsatru cand a montat sonda, nu mi-a cerut acord, primaria a eliberat autorizatie fara sa tina cont de vecini, sonda polueaza atat cu titei cat si fonic?
daca ei imi interzic sa construiesc la mai putin de 50m de ce au montat sonda la mai putin de 50m fata de ultima casa? cand am dobandit terenul nu exista aceasta sonda.
in speranta unui raspuns de la dvs, va multumec anticipat
cu stima,
Samuel Bivolu

Alte discuții în legătură

Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Trecere in intravilan 2011 albina albina buna ziua.Am achizitionat recent o parcela de 1000 mp, extravilan si descopar ca nu pot sa il trec in intravilan si sa fac demersuri pt inceperea constructiei ... (vezi toată discuția)