avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta irevocabila

Buna ziua,
azi am avut un proces la Inalta Curte de Casatie , sectia civila, privind recursul unei perimari impotriva Curtii de Apel Bucuresti.Am primit citatia abia ieri dupa amiaza pentru ziua de azi.Nu m-am prezentat si am scris o cerere ,pe care am trimis-o pe fax, in care am invocat articolul 89 c.pr.civ.Am atasat si citatia pe fax, cu data postei de ieri.
Recursul mi s-a respins ca nefondat, Irevocabil.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, sa imi spuneti unde as mai avea cale de atac, ..daca mai am cale de atac....Dupa redactare sau pana la redactarea hotararii ?...

Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2014
doraly10, utilizator
Cel mai recent răspuns: doraly10 , utilizator 18:32, 26 Februarie 2014
Completez cu faptul ca procesul mentionat mai sus , perimat ieri, este in Legea 10/2001.

Va multumesc, astept raspuns....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii instanta marinica71 marinica71 am un dosar la iccj in care la concluzii scrie:\'\'respinge ca inadmisibil recursul declarat de paratii ......impotriva deciziei...pronuntata de curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere daca am mai avut un recurs in proces? seldom seldom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Daca pe fond a fost constatata perimarea cererii de chemare in judecata, am facut recurs si am ... (vezi toată discuția)
Discutarea perimãrii și posibilitatea repunerii cauzei pe rol leusan leusan In cazul in care un pr civil a fost suspendat peste 1 an pentru art 155^1 , perimarea se face cu citarea partilor? Mai poate fi repus pe rol acel proces? (vezi toată discuția)