avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model contract comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model contract comodat

Am redactat un contract de comodat, prin alipirea mai multor modele de contracte gasite ca apoi sa filtrez doar punctele necesare unui astfel de contract. Din cele citite de mine, fiecare avea alte clauze, o alta logica eventual erori.

Mi-ar face placere sa fie discutat critic, eventual corectat unde este nevoie, pentru a servi si altor viitori aspiranti de SRL. Mai ales ca este si un ghid deja prezent.

Din pacate nu stiu cum sa il atasez.

In cazul ca exista deja unul potrivit acestei situatii, atasati-l aici.
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2014
Administrator1, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:21, 25 Februarie 2014
Aveti pe forum o sectiune Documente utile in dreapta mai jos, unde gasiti orice, inclusiv contracte de comodat. Ca sa isi piarda cineva timpul cu filtrarea comodatului dvs., nu cred ca este cazul, pentru ca fiecare situatie are particularitatea ei ... deci contractul si omul (partile). Bafta (in documente utile)!!
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2014
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la intretinere. in baza carui art.de lege trebuie dat in judecata un locatar cu datorii? mihaela2007 mihaela2007 unul dintre locatari are o datorie de 10000 ron si dorim sa-l chemam in instanta.ce art.de lege trebuie invocat, mai precis cum ne vom motiva actiunea? (vezi toată discuția)
Inchiriere uscatorie Piriianu Piriianu as vrea sa stiu cum se stabileste suma pt chirie uscatorie si de catre cine?si as mai dori un model de contract de inchiere uscatorie va multumesc (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament care este sediu de firma Catalina01 Catalina01 Buna ziua, - o persoana fizica, proprietara unui apartament nelocuit, a incheiat un contract de comodat cu o persoana juridica (la care este asociat), pentru ... (vezi toată discuția)