avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil AVOCATI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil AVOCATI

Avocatii au dreptul la concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani?
E vreo diferenta, in aceasta privinta, fata de un angajat cu CIM?
Va rog sa imi indicati ce act/acte normative sunt aplicabile.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 26 Februarie 2014
mergeti la baroul de care apartineti si intrebati la CAA.evident ca exista concediu
Multumesc frumos pentru raspuns.
Nu sunt avocat (inca) si intreb in perspectiva:)
În sistemul de asigurări sociale al avocaţilor se acordă un ajutor pentru creşterea copilului, în cuantum fix de 600 RON lunar pentru aceeaşi perioadă pentru care beneficiarul indemnizaţiei de creştere a copilului a optat conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.111 din 8 decembrie 2010, publicată în Monitorul Oficial al României nr.830 din 10 decembrie 2010 şi, în toate cazurile, până când copilul va împlini vârsta de 2 ani.

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil -mama avocat lavinutza1975 lavinutza1975 Buna seara, Nu mai sunt la curent cu modificarile facute in ultimul timp, fiindca am fost plecata o perioada de timp si v-as ruga sa-mi spuneti daca se mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil avocat wildcat wildcat Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Sunt avocat stagiar de 2 ani si 5 luni si in concediu prenatal de o luna. Voi ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale avocatilor praporgescu praporgescu Potrivit Hotararii Consiliului UNBR nr. 912 din 11 decembrie 2010, ajutorul pentru cresterea copilului va fi in cuantum fix de 600 RON lunar pentru aceeasi ... (vezi toată discuția)