avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suspendarea judecatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suspendarea judecatii

Instanta a pus in vedere piritilor reclamanti sa depuna ceva documente la dosar sub sanctiune suspendarii cauzei conv art 155 ind 1 cpc . Judecatorul poate suspenda procesul din cauza piritului ? Ce pot face in aceasta directie ? Noi dorim ca procesul sa continue . Piritii reclamanti ar trebui sa faca dovada faptului ca sotul meu este mostenitor al tatalui lui , dar acesta nu este , nu a re succesiuni , deci nu au ce inscrisuri sa adauca .
Cel mai recent răspuns: carmen4628 , utilizator 12:23, 26 Februarie 2014
Daca nu au ce inscrisuri sa aduca, atunci fie va suspenda cauza, fie - daca faceti dvs dovada ca nu are calitatea d m ostenitor - va fi respinsa actiunea introdusa impotriva dvs ca fiind indreptata impotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva.
gerberga a scris:

Daca nu au ce inscrisuri sa aduca, atunci fie va suspenda cauza, fie - daca faceti dvs dovada ca nu are calitatea d m ostenitor - va fi respinsa actiunea introdusa impotriva dvs ca fiind indreptata impotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva.

Doamna , sotul este reclamat . Ei au calitatea de mostenitori . Au dovedit cu certificatul . Instanta le a cerut ca ei sa faca dovada ca sotul meu este mostenitor al tatalui lui sau faptul ca are succesiuni , dara acesta nu are .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces? leusan leusan Poate cere o persoana, reclamnat , suspendare procesului in bazaart 155^1 daca pe parcursul infatisarilor nu a putut face dovada calitaii sale procesuale si ... (vezi toată discuția)
Unificarea exceptiilor cu fondul officemvp officemvp La multi ani tuturor colaboratorilor avocatnet, Cu aceasta ocazie va solicit in legatura cu o nelamurire intr-o speta de constatare a nulitatii act juridic ... (vezi toată discuția)
Introducerea în cauză a moștenitorilor mi ris mi ris Bună seara, aș avea și eu o întrebare. Dacă o parte dintr-un proces civil și anume reclamanta, a decedat, ce se întâmplă dacă unul dintre ... (vezi toată discuția)