avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Copie nesolicitata a actului de achitare a taxei de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Copie nesolicitata a actului de achitare a taxei de despagubire (rovinietã)

Buna ziua. Am primit în anul 2011 o amenda ptr. rovinieta, mă rog nu am fost anuntat au trimis-o la taxe si impozite am aflat de existenţa ei in anul 2012 cand am platit impozitul pe anul in curs.
Am achitat impozitul si amenda, dar am ajuns in 2014 si am uitat să solicit copie ptr. achitarea de 28 de euro la BCR taxa de despăgubire.
Ce se poate întâmpla acum în 2014?
Care este termenul legal în care se prescrie?
Cel mai recent răspuns: radu_lilian , utilizator 09:53, 27 Februarie 2014
Buna seara,

Din pacate datoriile catre Finante se prescriu in 5 ani.. Deci daca nu a ajuns la ei plata puteti fi executat silit..

Incercati sa cereti la banca o copie a dovezii platii, trebuie sa o aiba.

Succes,
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-28 euro despagubire cnadnr andreiion88 andreiion88 Buna seara, In anul 2011 am primit 2 amenzi din partea cNADNR pentru ca am circulat in 2 zile consecutive peDN6 fara a avea rovinieta. Eu atunci am platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru plata contravaloare rovinieta Razvan_Culea Razvan_Culea Buma ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti si pe mine in privinta executarii silite pentru plata contravalorii rovinietei (28 euro). Precizez ca am ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru taxa de despagubire neplatita LucaMoise LucaMoise Buna ziua. in primavara acestui an, sotia mea s-a dus la ANAF pentru a-si plati taxele, ocazie cu care a aflat ca are o amenda neplatita pentru lipsa ... (vezi toată discuția)